Dinamica in cuplu

Rasfoind Stumble, am dat astazi peste imaginea de mai sus, care ilustreaza, fara doar si poate, cum sunt privite diversele categorii de cupluri in societatea de astazi. Oricat de trist ar fi, toata schema este adevarata. Voi ce parere aveti?

Din punctul meu de vedere,  toata lumea se naste frumoasa. Depinde doar de noi sa ii facem pe ceilalti sa ne perceapa corespunzator. Un lucru esential este respectul de sine: daca tu esti multumita de cum arati, asa te vor percepe si cei din jur. Stiti cum e zicala “frumusetea sade in ochii privitorului”.

Advertisements

2 responses to “Dinamica in cuplu

  1. Sunt total de acord cu ce ai spus, anume ca toata lumea se naste frumoasa. E greseala societatii ca impune niste standarde pentru frumusete sau uratenie, altminteri daca noi n-am sti ce-s alea, ne-am simti in mod constant bine in pielea noastra si atributele intelectuale ar conta mult mai mult. Cred ca o persoana frumoasa cu creier are sanse foarte mari de succes, pe cand o persoana frumoasa dar…cu neuroni mai putini, va avea un fel de succes, doar ca prin alte tipuri de… activitati.

  2. Pingback: 5 lucruri importante in 2010 | Mihaela Anghel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s