The Romantics

Inca o data imi dovedesc mie ca sunt masochista. Citisem in prealabil recenzia nefavorabila a Cristinei pe baza acestui film, dar cum sunt Toma necredinciosul am decis sa il vizionez pana la urma cu orice risc. Desigur ca ii dau in totalitate dreptate Cristinei: este un film foarte prost si superficial din punctul meu de vedere.

Zece ani au trecut dupa ce au terminat facultatea sapte prieteni apropiati. Ei isi reunesc “fortele”pentru nunta a doi dintre ei – Tom (Josh Duhamel) si Lila (Anna Paquin). Problema majora este ca intre Lila (Li) si Laura sau Lo (Katie Holmes) exista un fel de rivaliate ca sa ii spunem asa. Desigur, nelipsitul triunghi amoros! Ele au impartit nu doar camera din caminul unde stateau in facultate, ci si prietenii, adica pe Tom. Dupa cum va asteptati, Tom inca mai are unele sentimente pentru Lo, asa ca atunci cand o revede si petrece noaptea de dinaintea nuntii cu ea incepe sa se confuzeze si sa aiba cold feet.

Daca la inceput parea o comedie romantica decenta, treptat m-a facut sa comentez in continuu despre nehotararea fraierului ala de Tom. O vrei pe Li, dupa o vrei pe Lo. De fapt tu vrei cu Lo dar accepti sa mai rabzi 12 ore si sa te casatoresti cu Li pentru ca asa se face. Si cata smiorcaiala in filmul asta! Nu am inteles si nici nu vreau sa inteleg replica aia geniala a lui Tom ca am avut o seara perfecta impreuna (cand era cu Lo) ca a doua zi statea pe ganduri if he can top that. Ah, si sfarsitul e penibil!!! Tin sa cred totusi ca ala a ramas impreuna cu Lo pentru ca in juramantul adresat lui Li se “lauda” ca nu mai are cuvinte. Orisicum un film penibil! Asadar don’t waste your money si mai bine il descarcati ilegal sau better off, nu il mai urmariti deloc. Si cireasa de pe tort, accentul ala al Annei Paquin. Ba era british, ba era southern.

Ah, si personajul lui Josh Duhamel cica a terminat facultatea summa cum laude. Sincera sa fiu actorul asta nu imi este deloc credibil intr-un astfel de rol!

Advertisements

2 responses to “The Romantics

  1. Well put! Ai observat tendinţa realmente bolnavă a celorlalte personaje de a se înşela? (cînd prietenii cică merg în căutarea lui Tom şi se îmbată peste tot). Cred că mi s-ar fi părut o capodoperă de film dacă eram şi eu beată, ca să nu fi conştientizat ce vedeam acolo… O fi vreun film artsy şi nu ne dăm noi seama. :))

    • Well Cristina, you are right! Tb sa fim wasted ca sa intelegem mai bine subiectul :)) Cred ca se vrea un film indie sau cel putin asa mi-a lasat mie impresia. Si muzica aia spre final cu tobe or something cand stateau aia 2 la altar- cat de prost a putut fi aleasa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s