Dar din dar se face rai

Pentru ca nu pot ramane indiferenta la suferinta unui suflet nevinovat, o sa incerc si eu sa promovez acest apel umanitar spre oricine imi citeste blogul. Nu va cer sa donati, ci daca aveti blog si binevoiti ,sa preluati bannerul cu Bibi sau macar sa popularizati despre cazul micutului pe facebook ori twitter ori alte retele de socializare.

De asemenea, Diana organizeaza primul ei giweaway pentru a-l ajuta pe Bibi. Asadar, daca suneti pasionati de lecturi sau de ceaiuri va invit sa participati la concursul Dianei aici. La fel, si pe blogul Critico- Mamicii este organizata o campanie in acest sens.

Am sa incerc sa va spun cateva lucruri despre Tudor Daniel sau Bibi cum il alinta parintii. Aceasta mana de om sufera de o boala cumplita. Are nevoie de un transplant de maduva si de 140.000 de euro. Totusi un copil care la nastere a primit nota 10, a fost diagnosticat cu sindromul Shwachman-Diamond, o boala rara (momentan, in lume sunt in evidenta aproximativ 600 de cazuri) care se manifesta prin incapacitatea ma­duvei osoase de a produce hemo­glo­bina. De atunci copilul a fost ne­voit sa ia Prednison, suplimente de cal­ciu si Oncoxin. Ca sa nu mai vorbim de transfuziile repetate care sunt singurele ce il tin in viata. Dar cum o lama are doua taisuri, un organism uman poate suporta maximum 300 de transfuzii.

Mai multe despre Bibi puteti citi in articolul din Jurnalul sau pe blogul deschis de parintii lui aici

Asa ca hadeti sa facem o fapta buna si sa fim alaturi de micutul Bibi si sa ajutam la vindecarea unui suflet de doar 8 luni. Fiecare gest oricat de mic conteaza!

Advertisements

One response to “Dar din dar se face rai

  1. Pingback: Dar din dar | Tara mea inventata

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s