O noua librarie Humanitas la Iasi

In cazul in care nu ati citit presa in ultimul timp, o sa va ofer o veste buna (cel putin pentru cei pasionati de lectura).

Deschiderea oficiala va avea loc marti, 12 aprilie, de la ora 16.00. Aceasta librarie situata pe strada Lapusneanu este a treia din Iasi. La eveniment vor participa prof. dr. Gheorghe Popa, prorector Universitatea „Al. I. Cuza“, prof. dr. Eugen Munteanu si Gabriel Liiceanu. Mi-ar placea tare mult sa merg si eu, doar ca programul de la serviciu nu imi permite absolut deloc.

Pentru a celebra deschiderea, reprezentatii librariei au pregatit un program special cultural extins pe parcursul a trei zile.

Marti, 12 aprilie

  • Ora 16.00 Cuvant inainte rostit de prof. dr. Gheorghe Popa, prorector Universitatea „Al. I. Cuza“, prof. dr. Eugen Munteanu si Gabriel Liiceanu
  • Ora 17.00 Recital de muzica de camera sustinut de Cvartetul Cantabile, sub indrumarea prof. Constantin Stanciu. Vioara I – Irina Mandric Parau, vioara II – Daniela Nita, viola – Ilinca Baiutu, violoncel – Alexandra Elefterescu. Intrare libera.

Miercuri, 13 aprilie

  • Ora 18.00 Primul eveniment realizat in cadrul „Serilor de teatru in vitrina“, o adaptare libera dupa Samuel Beckett si Matei Visniec. Un spectacol Teatrul Ludic. Intrare libera.

Vineri, 15 aprilie

  • Intre ora 19.00 si 23.00 va avea loc Noaptea cartilor deschise, un eveniment cu traditie in librariile Humanitas. In acest interval orar se va acorda o reducere 10 % pentru orice carte cumparata din portofoliul a peste 300 de edituri.

Pentru ca orice librarie nou deschisa trebuie sa vina cu ceva nou care sa te determine sa ii treci pragul Humanitas ne ofera si cateva bonusuri.

BONUS 1: Cititorii sunt intampinati cu cateva titluri in editie limitata, cu autografele unor autori ca ASR Principesa Margareta a Romaniei, Ioana Parvulescu si Mircea Cartarescu.

BONUS 2: Editura Rao primeste noii cititori ai librariei cu o reducere de 10% pentru orice titlu Rao, pana la finele lunii aprilie.

BONUS 3: Timp de o saptamana (12 – 19 aprilie), intre ora 10 si 12, fiecare cumparator va primi o cafea din partea librarilor.

Ma bucura tare mult aparitia unei noi librarii in peisajul  cultural iesean, mai ales ca Humanitas au multe carti la promotii cat se poate de tentante incepand cu 3, 5 sau 10 lei, unele din ele fiind chiar carti chiar foarte bune – gen Domnisoara Christina sau Parfum de femeie.

Daca doriti sa aflati nouati sau promotii oferite de aceasta librarie ii puteti urmari si pe Facebook.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s