Reducere 60% pe coltulcolectionarului.ro

Pe parcursul acestor cateva luni de cand blogul meu s-a imprietenit cu cei de la anticariatul Coltul Colectionarului, biblioteca mea s-a imbogatit simtitor ca de altfel si lista mea de viitoare lecturi. Nu v-ati dori si voi sa alegeti dintr-o oferta foarte variata de carti si sa va imbogatiti biblioteca? Daca raspunsul vostru este afirmativ si daca inca nu ati aflat pana acum de pe alte bloguri livresti, Coltul Colectionarului va rasplateste cu o oferta atractiva. Mai exact, in perioada 20-26 iunie, la orice comanda de peste 100 de ron veti beneficia  o reducere de 60% (pentru 100 de ron se platesc 40 de ron, pentru 200 de ron se platesc 80 de ron etc). Nu exista restrictii asupra numarului de carti, categoriilor de carti, etc. Reducerea se aplica tuturor celor 20.000 de carti de pe site.

Detalii tehnice:

Reducerea se activeaza in momentul in care aveti in cosul de cumparaturi carti in valoare neredusa de minim 100 lei, sau 40 lei dupa aplicarea reducerii.. In acel moment sistemul aplica automat reducerea de 60% care se va regasi in valoarea totala a comenzii. Exemplu: Ati adaugat in cos carti de 100 lei, sistemul aplica reducerea de 60%, noua valoare a cosului de cumparaturi este de 40 lei.

Reducerea se afiseaza doar dupa ce va logati in contul de client, este deci nevoie fie sa va logati daca aveti deja un cont, fie sa deschideti un cont nou.

Reducerea este valabila indiferent de numarul de comenzi efectuate in aceasta perioada, conditia fiind ca fiecare comanda sa contina carti de minim 100 lei (40 lei dupa aplicarea reducerii).

Indiferent de valoarea finala a comenzii, taxele de livrare sunt de 10 lei pentru livrarea prin Posta Romana si 24 lei pentru livrarea prin Curier Rapid (FanCourier).

Aviz tuturor iubitorilor de carti si mai ales de chilipiruri: o oferta extrem de tentanta de care ar fi pacat sa nu beneficiati intrand aici.

Advertisements

2 responses to “Reducere 60% pe coltulcolectionarului.ro

  1. Wow! Ce oferta faina! In sfarsit asa ceva si in Romania.

    • Oana, da este o oferta mai mult decat tentanta. Sper sa ma abtin sa comand si eu caci altfel sigur nu mai am cu ce plati chiria 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s